Buyways ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 19 jaar no nonsense, open source high traffic websites, webapplicaties en apps.

feature_fcgroningen_v2
Home » Diensten

Diensten

 

Service & Support

De afdeling service & support van Buyways helpt veel klanten bij het onderhouden van de website en of webapplicatie. Dit varieert van het oplossen van ad hoc problemen, gebruikmakend van een strippenkaart, tot het volledig overnemen van het beheer van de IT-omgeving (outtasking). Samen met u wordt gekeken welke vorm van ondersteuning nodig is en welke SLA afspraken moeten worden gemaakt om de continuïteit van uw omgeving te kunnen borgen.

Hosting

Buyways verzorgt de hosting voor veel van haar klanten.
Dat gaat van eenvoudige shared hosting tot geavanceerde dedicated clusters waarbij high performance en high availability cruciaal zijn.
De hostingoplossingen van Buyways zijn daarnaast flexibel: door de inrichting van het netwerk kan er snel capaciteit worden opgeschaald bij piekbelasting.

Consultancy & Detachering

Door de jarenlange ervaring en het hoge expertiseniveau wordt Buyways regelmatig benaderd mensen te leveren die helpen bij het uitdenken van architecturen voor nieuw te ontwikkelen oplossingen of platformen. Ook het reviewen van code of het uitvoeren van een security audit valt hieronder.

Naast de consultancy opdrachten die door Buyways worden uitgevoerd, is het ook mogelijk medewerkers van Buyways in te huren voor een aaneengesloten periode. Dit kan een enkele developer zijn. Ook is het ook mogelijk om een compleet Scrumteam in te huren op locatie.  Alle tussenvormen zijn bespreekbaar bijvoorbeeld een Scrummaster voor 5 dagen per week waarvan 3 dagen op locatie, etc..  Afhankelijk van de expertise en de tijdsduur kunnen hier afspraken over worden gemaakt.